LurvinkTextiel schenkt zonnebrillen aan wagenbouwers

Ook dit jaar is LurvinkTextiel nauw betrokken bij het bloemencorso in Lichtenvoorde. Liefst tien groepen lopen met de bedrukking van ons rond op de kermis. Natuurlijk is dit hartstikke gaaf, maar we wilden dit jaar nog iets extra doen. Elke corsogroep krijgt daarom bijpassende zonnebrillen mét de naam van de corsogroep erop. Als we Piet Paulusma mogen geloven, hebben de wagenbouwers deze brillen met de kermis zeker nodig.

Zonnebril tegen de zon en de kater

Elke wagenbouwersgroep met de shirts van LurvinkTextiel heeft zijn eigen zonnebril met naam. Meer dan 1500 zonnebrillen zijn er afgeleverd bij de groepen en de organisatie (corsokids en reclamekaravaan). In combinatie met de corsoshirts moet dit een prachtig gezicht zijn. De voorspelling voor kermismaandag is 30 graden. Traditiegetrouw wordt de winnaar op maandagmorgen bekend. Waarschijnlijk is de zon op dit vroege tijdstip nog niet zo fel, maar de bril kan de kater ook verbloemen. We zeggen het er maar even bij.

Elk jaar een speciale actie

Al jaren bedenkt LurvinkTextiel een speciale actie voor het bloemencorso in Lichtenvoorde. In 2012 kregen de corsoladies nieuwe kleding. Een jaar later was het de beurt aan Stichting Bloemencorso, zij ontvingen nieuwe polo’s. In 2014 was het herfstachtig, LurvinkTextiel sponsorde daarom voor elke groep die shirts bestelde vier luxe paraplu’s met logo voor de begeleiders van de corsowagen. Vorig jaar werd de complete bloemencommissie nog in het nieuw gestoken. Het ene jaar schenken we de organisatie iets en het andere jaar doen we iets voor de wagenbouwers. Dit jaar zijn de wagenbouwers dus weer aan de beurt!

Alle wagenbouwers veel succes, maar vooral heel veel plezier!

Corsobrillen_2016