Theo Lurvink van Lurvink Textiel was hard aan het werk in zijn drukkerij in Lichtenvoorde toen hij wel een hele gekke zin hoorde in een Engelstalig nummer. “Drink, Smoke, ik heb t-shirts te koop”, hoorde Theo in het nummer Lonely Heart van Dragonette. “Ik was aan het werk toen het opeens voorbij kwam. Ik dacht dit moet ik wel insturen naar 3FM”, aldus Theo. Tot zijn grote verrassing mocht hij live op 3FM zijn Mama Appelsap laten horen.

De 3FM-DJ’s Timur Perlin en Rámon Verkoeijen hebben een onderdeel in hun middagshow dat Mama Appelsap heet. Nummers uit een andere taal met Nederlandse teksten erin.
De Mama Appelsap van Theo zorgde voor grote hilariteit in de studio van 3FM. Dj’s Timur Perlin en Rámon Verkoeijen barstten uit van het lachen bij deze toepasselijke Mama Appelsap. “Wat leuk! Ik zie haar gewoon staan op een festival achter zo’n kraampje. Drink, Smoke, ik heb t-shirts te koop”, zei Timur over de zangeres.

Dat de Mama Appelsap van de textieldrukker uit Lichtenvoorde echt aansloeg bij de 3FM-dj’s bleek later in de uitzending. Theo werd de ‘allerleukste van de show’ in het middagprogramma Superrradio met Timur en Rámon. Een ode aan de leukste beller van de dag. De 3FM-dj’s zongen de drukker uit Lichtenvoorde toe met een bedankliedje. “Ik had het niet verwacht en het overviel mij wel een beetje, maar natuurlijk een super leuke ervaring”, zegt Theo.

Bekijk hier onder het fragment.