Meedenken met de klant

Van het eerste contact tot aan de levering staan we voor je klaar. Letterlijk, want Lurvink Textiel is gevestigd in Lichtenvoorde en altijd in voor een creatieve oplossing. We leveren bedrukte shirts voor jarigen, jubilarissen, kampioenen, vriendengroepen en fantaseer zo maar door. Daarnaast bedrukken we zowel grote als kleine partijen sportkleding en bedrijfskleding voor een scherpe prijs. Zelfs voor de allerkleinsten staat Lurvink Textiel klaar. Een rompertje met het logo van de club of het bedrijf, zou dat geen mooi cadeau zijn voor aanstaande ouders?

Creatief met … textiel!

Lurvink Textiel heeft naast haar reguliere kleding een aantal specials: originele shirts voor uiteenlopende doelgroepen. Ben je een lolbroek en wil je dit met je kleding laten zien? Dan is Peppershirts.nl echt wat voor jou! Op deze website vind je bedrukte shirts met grappige bewerkingen van bekende logo’s en merken. Ben je een sportliefhebber die altijd achter onze Nederlandse sporters staat? Hou dan beslist Oranjeshirts.com in de gaten tijdens grote sportevenementen zoals het WK voetbal, de Olympische spelen en het WK schaatsen. Met een origineel Oranjeshirt val je altijd op tussen de andere fans!

Flexibele mogelijkheden

Om optimaal aan je wensen te voldoen leveren wij maatwerk. Wil je maar één polo laten bedrukken? Geen probleem! Wil je een honderdtal sweatshirts laten bedrukken? Ook geen probleem! Jij als klant hebt de mogelijkheid om, eventueel met ons advies, je eigen textiel uit te zoeken. We helpen je graag bij het bedenken van een origineel ontwerp, zowel overdag als in de avonduren. Is er een keer haast geboden? Dan zetten wij een tandje bij, zodat je de kleding op het gewenste tijdstip in huis hebt. Wel zo flexibel.