Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Varsseveld

ABB Interieurbouw

IMG 8754
IMG 8775
IMG 8768
IMG 8751
Het beste werk is maatwerk

ABB Interieurbouw

De complete maatwerkpakketten die bestaan uit veel verschillende items die gedragen kunnen worden in combinatie met elkaar slaan goed aan. Ook ABB interieurbouw heeft hiervoor gekozen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs, of het nu gaat om winkel- en kantoorinrichtingen of interieurs voor zorginstellingen of de particuliere markt. Ze weten van alles een succes te maken. Ze gaan voor een goede mentaliteit, zowel binnen het bedrijf als naar de klant toe. Dat betekent korte lijnen, goede contacten, betrouwbare leveringen, kwalitatieve producten en uitmuntende diensten. Het resultaat daarvan is exclusief maatwerk.

Hun enthousiaste team van medewerkers - bestaande uit 20 personen die continu bezig zijn om samen de behoefte en wensen van de opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden - moesten in nieuwe werkkleding gehesen worden. ABB interieurbouw is ervan overtuigd dat de kleding ook een groot aandeel heeft in de uitstraling van het bedrijf. De passie voor het vak is middels de nieuwe bedrijfskleding direct zichtbaar. De professionaliteit die het bedrijf hiermee uitstraalt is spreekwoordelijk gezien al vanaf een kilometer afstand waar te nemen.

ABB interieurbouw ga je treffen in zeer diverse kledingstukken: ze lopen nu rond in polo’s, T-shirts, truien, vesten en softshell jassen van ons. De directie heeft dit kledingplan naar een hoger level getild door ook te kiezen voor overhemden die voorzien van herkenbaarheid van het bedrijf. De kleur zwart is een bold choice: overtuigend, kenmerkend en doortastend. De gele accenten komen hierop volledig tot hun recht. Denk hierbij aan gele accenten op de zoom, gele zippullers en gele sidetags waarop zelfs ABB is aangebracht. De bedrukking op de achterzijde is klein en horizontaal in de nek geplaatst en het beeldmerk wordt klein herhaald op de linkerborst.

IMG 8763

Begin van dit jaar hebben wij namens FIXX Totaalbouw en A.B.B. Interieurbouw onze nieuwe bedrijfskleding voor zowel kantoor- als productie personeel in gebruik genomen. Lurvink Textiel en de kwaliteit van de kleding is een kopie van onze beide bedrijven; Deze staan voor snel , vakkundig en hoge mate van kwaliteit!

Roy Assink

FIXX Totaalbouw en A.B.B. Interieurbouw

arrow
arrow
ABB Surfstretch polo Zwart 1
ABB Rounders Zwart 1
ABB Heavy T Zwart 1
ABB Green Bow Zwart 1
ABB Expedition Zwart 1