Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Aloys Roemaat Transport

Opdruk achterzijde
Label in de kraag
Label op de mouw
Knopenpad
The Art in Transport

Aloys Roemaat Transport

Bedrijven willen meer dan ooit efficiënt opereren. Zij besteden logistieke processen uit aan betrouwbare, ervaren en kwalitatief goede partners. Aloys Roemaat Transport is een logische partner op het gebied van logistiek, transport en warehouse. Goederen zijn in vertrouwde, professionele handen. Zij werken accuraat, transparant, klantgericht en denken in oplossingen. Zo dragen zij tevens bij aan een positieve beleving van uw merk.

Lurvink Textiel heeft geholpen met de uitstraling van het eigen merk door de werkkleding te voorzien van onder andere custom made tape. De naam van het bedrijf is gedrukt op de tape die achterlangs in de nek de kleding afwerkt. Dat betekent dat het bedrijf tot in de kleinste detail terug te zien is in de kleding. Het is meteen zichtbaar dat de ondernemer gepassioneerd is en veel zorg besteedt aan hoe het personeel erbij loopt. Dit bedrijf is ontzettend blij met deze levering, maar beter nog: de chauffeurs ook. Zij moeten er hele dagen in werken, dus hun ervaringen met het product zijn ontzettend belangrijk voor ons. Verplichte bedrijfskleding moet gewoon goed zitten, want als je geen eigen kleding aan kunt op het werk, dan moet er wel een goed alternatief zijn waarin je jezelf kunt zijn. We zien zelfs personeel in hun vrije tijd in de bedrijfskleding lopen, omdat de kleding zo lekker zit. Dat is voor ons de grootste winst en een groter compliment kunnen wij niet krijgen.

Knopenpad en borstbedrukking

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe gepersonaliseerde bedrijfskleding van Lurvink textiel. Theo kwam met een geheel verfrissend en modern ontwerp waarmee we weer jaren vooruit kunnen en voor de dag kunnen komen. Wij zijn niet alleen blij met hoe de kleding eruit ziet, maar ook met de goede kwaliteit. Lurvink textiel komt met mooie, verrassende en gepersonaliseerde ontwerpen. In combinatie met het snel kunnen leveren en het waarmaken en nakomen van de afspraken heeft ons doen besluiten voor hen te kiezen.

Aloys roemaat logo 1

Thomas Kruip

Aloys Roemaat Transport

arrow
arrow
Polo Aloys Roemaat
Veiligheidsjas Aloys Roemaat
Trui Aloys Roemaat
Jas Aloys Roemaat