Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
's Heerenberg

Alteco Europe

Borstbedrukking en knopen
Bedrukking op de mouw
Bedrukking trui achterzijde
Zip pull-up
sideslit en zoom
De gespecialiseerde vloerenexpert

Alteco Europe

Alteco is dé expert op het gebied van vloeren. Alteco levert als partner de optimale toegevoegde waarde door het totale project af te stemmen op uw wensen. Doordat ze zelf engineren, produceren en monteren kunnen ze de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Ook zijn zij gespecialiseerd in bijzondere projecten, zoals het renoveren van datacentervloeren; terwijl zij realiseren, blijft u volledig online. Dit mooie bedrijf waarvoor wij kleding hebben mogen leveren inventariseert, adviseert en zorgt voor perfectie in realisatie en nazorg. De projectmanagers en (bouwtechnische) adviseurs beschikken over de nodige ervaring en zijn bekend met de wensen in de markt.

Wij van Lurvink hebben bedrijfskleding gerealiseerd die helemaal past bij de kwaliteit die Alteco dagelijks levert. Het ontwerp heeft een originele invalshoek gekregen, namelijk blauw op blauw. Er wordt snel gedacht dat dit geen goede combinatie is omdat er weinig contrast in zit, maar dit professionele bedrijf hoeft zich niet meer te bewijzen. De kleding is bescheiden en in zijn totaliteit subtiel afgewerkt.

Borstbedrukking en zip pull-up

Wij zijn al langere tijd klant bij Lurvink Textiel. Toen het tijd werd om onze huisstijl compleet te vernieuwen hebben we ook al onze bedrijfskleding in een nieuw modern jasje laten steken door Theo. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Alteco logo

Marcel Golstein

Alteco Europe

arrow
arrow
Polo Alteco
Trui bedrukken