Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Aalten

Schildersbedrijf Bartholomeus

Borstopdruk en knopen
Label mouw Polo
Label in de kraag polo
Specialist in verschillende aspecten van het schildersvak

Schildersbedrijf Bartholomeus

Schildersbedrijf Bartholomeus uit Aalten is een specialist op verschillende gebieden van het schildersvak: nieuw- en aanbouwschilderwerk, spuitwerk, muurschilderingen, glas plaatsen, wandafwerking, onderhoudsschilderwerk en houtrotreparatie en timmerwerk. Om de vakmensen van Bartholomeus bestand te maken tegen alle weertypen hebben wij verschillende kledingstukken bedrukt en geleverd. Er is gekozen voor kleding die niet in de weg zit tijdens vakwerk, maar warm genoeg is bij koud weer of juist luchtig bij tropische temperaturen.

Ook dit bedrijf heeft ervoor gekozen om de huisstijl compleet door te voeren naar de kleding. De drie knopen op de polo zijn gekozen naar de verschillende kleuren van het logo. Aan de zijkant is gekozen voor tapejes met de bedrijfsnaam erop, wat exclusiviteit en herkenbaarheid uitstraalt. Veel van dit maatwerk ligt op voorraad, zodat de klant niet lang hoeft te wachten op de bestelling. Naast een identiteit uitstralen is ook pasvorm ontzettend belangrijk voor de goede uitstraling. Wij werken samen met de grootste leveranciers en dat betekent dat wij ontzettend veel wensen kunnen realiseren. Zo levert onze vaste partner honderden merken, zodat uw beeldmerk op werkelijk allerlei producten gedrukt kan worden. Wij bedrukken namelijk niet alleen de typische werkkleding, maar ook tassen en overhemden voor kantoorwerk. Zelfs de fashiontak kunnen wij betrekken bij uw bedrijf.

Bedrijfskleding Bartholomeus

Afgelopen jaar heeft Lurvink Textiel ons voorzien van nieuwe werkkleding. We wilden een frisse moderne, maar ook nette uitstraling hebben met onze werkkleding. Theo heeft zich hier volledig voor ingezet. Hij komt langs, heeft goede voorbereidingen gedaan en neemt verschillende voorbeelden mee mét oog voor detail! Overleggen, aanpassen en nogmaals aanpassen niks is Lurvink Textiel teveel. Uiteindelijk hebben we wat problemen gehad met de bedrukking, ook dit werd professioneel, netjes en snel opgelost!

Conclusie: Lurvink Textiel, een echte aanrader voor als je iemand zoekt die professioneel is, goede ideeën heeft en tot het uiterste gaat om de klant tevreden te houden.

Bartholomeus logo

Cilla en Jasper Veerbeek

Schildersbedrijf Bartholomeus

arrow
arrow
Bedrijfspolo ontwerp
Vest bedrukken
T-Shirt Bartholomeus
Jas Bedrukken