Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Eeftink Rensing Groep

IMG 7154
IMG 7158 1
IMG 7155
IMG 7153 1
Trailerbouw en voertuigen, sterk in staalwerk en strak in spuitwerk!

Eeftink Rensing Groep

Eeftink Rensing Groep is een mooie verzamelnaam voor ESVE special trailers, Eeftink Rensing staalbouw en ESVE spuiterij. Deze drie prachtige bedrijven staan allemaal voor vakwerk dat wordt uitgevoerd door professionals.

ESVE Special Trailers B.V. bestaat anno 2020 100 jaar. Zij maken het onmogelijke mogelijk en ontwikkelen en fabriceren opleggers en onderstellen. Elke klant en elk transportproces is uniek. Onze klanten leveren aan binnen- en buitenland hun producten. ESVE Special Trailers BV heeft een onderhoudswerkplaats en houdt zich bezig met bandenservice en zeilmakerij.

ESVE Spuiterij B.V. is een veelzijdig bedrijf, zoals de naam ook al impliceert. Naast divers klein en groot spuitwerk kan men hier ook terecht voor schadeherstel, straalwerkzaamheden en schopeerwerk.

Eeftink Rensing Staalbouw B.V. is in de wijde regio een begrip en actief op het gebied van staalbouw- en constructiewerk, dak- en wandtechniek en bedrijfsdeuren. De meerwaarde van hen is het meedenken met de klant.

De bedrijfskleding die gedragen wordt door al het personeel hebben wij van Lurvink Textiel mogen leveren. Om de eenheid tussen de bedrijven uit te stralen is gekozen voor dezelfde kleding. De hoofdkleur is rood; een sterke kleur waarmee makkelijk te combineren is. Alle kledingstukken bevatten de vermelding ER GROEP op de rechtermouw en op de sidetag om die verbinding te waarborgen. Het onderscheid tussen de bedrijven is subtiel aangebracht op de kleding middels een verschillend logo.

Dit authentieke Lichtenvoordse bedrijf is een mooie aanwinst voor het portfolio van ons. We werken heel graag lokaal en die liefde hebben we verstopt in de bedrijfskleding.

IMG 7157 1

Bij onze bedrijven past ook de visie van Lurvink Textiel met de kledinglijn die Theo heeft ontworpen, namelijk eenheid en uniforme uitstraling van de bedrijven binnen de Groep.

Wij vinden het fijn om met een lokale partij de bedrijfskleding te hebben kunnen regelen, korte lijnen, goede service.

Maatwerk leveren en dit voor een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Onze werknemers zullen zeker ook tevreden zijn, de werkkleding maakt ook deel uit als visitekaartje van het bedrijf.

ER GROEP Recensie

Marcel Eekelder

Eeftink Rensing Groep

arrow
arrow
TRAILERS 5426
TRAILERS 2022
SPUITERIJ 2016
ER Karting
ER 2127