Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Doetinchem

FASTFLOOR

IMG 7870
IMG 7860
IMG 7853
IMG 7834
IMG 7830
De specialist in kwaliteitsvloeren

FASTFLOOR

Ken je Fastfloor al? Dit mooie bedrijf - gesitueerd in Doetinchem - weet alles van vloeren, wandafwerking en raambekleding. Door hun brede assortiment, dat bestaat uit producten van zowel kleine als grote namen, kunnen ze al hun klanten op hun wenken bedienen. Ze maken het verschil door de klant van A tot Z te ontzorgen. Ze zitten tijdens het proces erbovenop: van ontwerp tot leggen en onderhoud. Hun commerciële klanten zijn absoluut niet de minste namen: Amazon, Decathlon, Lidl, Scania, IKEA en LEGO. Particulieren zijn ook meer dan welkom in de zaak die een van de goedkoopste aanbieders van PVC-vloeren is.

Fastfloor wordt gerund door mensen die duidelijk groots denken en geen uitdaging uit de weg gaan. De complete bedrijfsvoering wordt constant onder de loep genomen, zodat ze uit iedere dag alles kunnen halen. Kwalitatieve en persoonlijke werkkleding mocht uiteraard niet ontbreken. Wij waren dan ook erg verheugd toen Fastfloor ons benaderde hiervoor. En zoals je van ons mag verwachten hebben we veel voorstellen uitgewerkt die leidden tot de aanschaf van polo’s, T-shirts, softshell jassen, werkbroeken en overhemden: het complete pakket.

Daar waar de meeste bedrijven toch wel kiezen voor aanwezige en felle kleursamenstellingen, slaat Fastfloor duidelijk een andere weg in. De basiskleur van alle werkkleding is navy, een kalmerende kleur. De werkbroeken mochten in het zwart, om het geheel te breken en te kiezen voor praktisch. Minimalistische accenten zijn gelegd in de kleur taupe, tevens een niet opzichtige kleur. De zippuller is reflecterend en er is tevens gekozen voor een sidetag met uiteraard de bedrijfsnaam erop. Voor de visualisatie van de polo, trui en jassen is gekozen voor borduren. Geborduurde logo’s geven diepte en cachet aan het logo. Het is net dat beetje extra.

IMG 7841

Sinds de overname van Fastfloor Projecten in augustus 2019 proberen we Fastfloor naar een hoger plan te tillen. Een nieuw logo, nieuw huismerk, nieuwe website. In alles zijn we moderner geworden, onze uitstraling past nu bij wie we zijn. Alleen met de bedrijfskleding wilde dit maar niet lukken. Broeken die als een vormloze zak om je benen zit, te wijde shirts, kortom dat was het niet. Totdat wij met jullie in gesprek kwamen. Via één sessie, met moodboards door jullie gemaakt waren we er heel snel uit. Ook de 3D presentatie was super, dat gaf echt een goed beeld. Hippe kleding, mooi getailleerd, goede pasvorm en onze logo’s kwamen er perfect op uit. Lurvink Textiel dacht perfect mee met wie we waren en wat we uit willen stralen.

Ook de collega’s die het dragen zijn super blij. Het zit heerlijk en straalt echt wat uit!! Ik durf jullie echt overal aan te bevelen!!

Jeroen Veenhuis

FASTFLOOR

arrow
arrow
Fastfloor Visual Surf Stretch
Fastfloor Visual Rounders
Fastfloor Visual Karting
Fastfloor Visual Greenbow