Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Nieuwegein

Hella

IMG 1156 1
IMG 6722 1
IMG 1161 1
IMG 1160 1
IMG 1156 1
In één oogopslag

Hella

HELLA is een wereldwijd vertegenwoordigd beursgenoteerd familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Zij ontwikkelen en produceren componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de automobielindustrie. Daarnaast zijn zij één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires voor de aftermarket in Europa.

HELLA Benelux is gevestigd in Nieuwegein, een prachtige kans voor ons als Lurvink Textiel om onze regio uit te breiden. Een kennismakingsgesprek op locatie is een pré om de huisstijl in de gewenste kleding te verwerken. Gekozen is voor een polo, overhemd en een softshell jas. De basiskleuren van het bedrijf worden ook ingezet als kleur van de kleding, zo werkt de huisstijl door in alles. Als uitgangspunt hebben we daarom ook donkerblauw gebruikt. Het gele logo van HELLA is in de designing opgepakt.

De luxe softshell jas is wind- en waterafstotend en is voorzien van een borduring op de rechterborst, een side tag in de rechter zijnaad en branding op de rechtermouw. Een totaalproduct wat vaak op erg veel waardering kan rekenen door de draagbaarheid het hele jaar door.

Bij het overhemd hebben we gekozen voor een 100% katoenen variant die tevens strijkvrij is. Het hemd is gemaakt van de hoogste kwaliteit twill stof in keperweving. Dit geeft een perfecte glans en maakt daardoor minder transparant dan vergelijkbare overhemden. Ook hier hebben we gekozen voor borduring op de linkerborst, een side tag in de linker zijnaad en branding op de rechtermouw. Als extra toevoeging hebben we geel garen aan de tweede knoop toegevoegd om zo het gele logo te versterken.

De pique stretch polo is het meest gedragen object. Voor veelal dagelijks gebruik en daarom hebben we gekozen voor een kwalitatief mooie polo. Dit product leent zich hier perfect voor! Om dezelfde lijn door te voeren zit ook hier een borstborduring op links, evenals de sidetag in de linkernaad en branding op de rechtermouw.

Een uitlevering die gezien mag worden!

IMG 6707 1

Lurvink Textiel heeft ons voorzien van werkkleding voor zowel casual als intensief gebruik. Niet alleen de kleding zijn van een goede kwaliteit, maar hetzelfde geldt voor de communicatie en samenwerking.

Wij hebben ons door het gehele traject laten adviseren door Theo en Gijs, en het resultaat mag er zijn.

Lurvink Textiel is voor ons een partner voor de toekomst!

HELLA Logo 3 D Background 4 C

Bernie Voorhuis

Hella Benelux BV

arrow
arrow
Hella Visual Stretch Polo def
Hella Visual Lodgetown Jas def
Hella Visual Green Bow 01 def