Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Hoveniersbedrijf Bluiminck

Sideslit bedrijfspolo
Borstbedrukking en knopen polo
Bedrukking achterzijde bedrijfskleding
Sidetag unieke bedrijfskleding
Bedrijfspolo zoom groen
Aanleg, ontwerp & onderhuid van tuinen

Hoveniersbedrijf Bluiminck

Tuindromen laten uitkomen is het motto van hoveniersbedrijf Bluiminck. Al 35 jaar werken zij in het groen. Ze hebben in die jaren een machinepark gerealiseerd dat samen met een gemotiveerd team het recept is voor een professionele uitvoering. Dit allround hoveniersbedrijf richt zich op ontwerp, aanleg en onderhoud van alle soorten buitenruimten, van dorpstuinen tot klasiseke, landelijke tuinen. Zo worden tuindromen werkelijkheid. Werken in het groen betekent veel buiten zijn. Lurvink heeft ervoor gezorgd dat de vakmensen van Bluiminck bestand zijn tegen alle mogelijke weertypes. Voor Bluiminck hebben we de hele outfit mogen realiseren, van polo tot werkbroek en van trui tot veiligheidsjas.

Wat bij het adviesgesprek komt kijken zijn de mogelijkheden die er allemaal zijn. Zo is het bijvoorbeeld erg prettig voor buitenwerkers dat er een elastisch trekkoord aan de capuchon zit, zodat de capuchon goed op zijn plek blijft zitten bij regenval. Daarnaast moet een jas bijvoorbeeld water- en winddicht zijn en niet -afstotend. Bij het snel dichtritsen van de jas omdat de hemel openbarst, is het vervelend als je jezelf bezeert door een velletje van je hals tussen de rits te krijgen. Daar is weer kinbescherming voor. Kleding hoeft natuurlijk niet alleen functioneel te zijn, want het oog wil ook wat. Wilt u uw kleding naar een hoger plan tillen door te kiezen voor decoratieve naden? Dat kan! Wilt u uw kleding een extra touch geven door te kiezen voor een tweekleurige rits? Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wilt u het draagcomfort vergroten door te kiezen voor contrasterende stoppers? Ook geen probleem. Wij zijn uitermate gespecialiseerd in alle werkkleding, of die nou op een bepaalde temperatuur wasbaar moet zijn of Oeko-Tex gecertificeerd.

Tuindromen laten uitkomen is het motto van hoveniersbedrijf Bluiminck. Al 35 jaar werken zij in het groen. Ze hebben in die jaren een machinepark gerealiseerd dat samen met een gemotiveerd team het recept is voor een professionele uitvoering. Dit allround hoveniersbedrijf richt zich op ontwerp, aanleg en onderhoud van alle soorten buitenruimten, van dorpstuinen tot klassieke landelijke tuinen. Zo worden tuindromen werkelijkheid.

Werken in het groen betekent veel buiten zijn. Lurvink heeft ervoor gezorgd dat de vakmensen van Bluiminck bestand zijn tegen alle mogelijke weertypes. Voor Bluiminck hebben we de hele outfit mogen realiseren, van polo tot werkbroek en van trui tot veiligheidsjas.

Knopen en borstlogo bedrijfspolo

Een mooi, origineel en uniek ontwerp voor onze bedrijfskleding, dat is wat we zochten bij hoveniersbedrijf Bluiminck. Dit is meer dan goed gelukt, kwalitatief goede kleding en mooie details! Daarnaast een snelle levering.
Ook wanneer we enkele kledingstukken bij willen bestellen is dit geen enkel probleem.

Logo Bluiminck hoveniers

Reynier Bluiminck

Hoveniersbedrijf Bluiminck

arrow
arrow
Bedrijfsshirts bedrukken
Veiligheidsjas bedrukken
Bedrijfs Werkbroek
Bedrijfsvesten bedrukken
Polo Bluiminck Hoveniers
Trui bedrukken
Surf Bluiminck