Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Hummelink Bouw

IMG 8794
IMG 8792
IMG 8787
IMG 8786
Een bewezen bedrijf

Hummelink Bouw

2021 is voor ons goed gestart met een paar mooie projecten. Eén daarvan is maatwerk voor Hummelink Bouw, een veelzijdig bouwbedrijf in Oost Gelre dat graag korte lijntjes hanteert en zich graag identificeert met begrippen als veelzijdig, efficiënt en kwalitatief. Het bedrijf heeft jaren geopereerd vanuit Zieuwent, maar doet dat sinds een paar jaar vanuit Lichtenvoorde. Het contact met ons was dan ook snel gelegd. Omdat de werknemers van dit bedrijf overal komen, bij particulieren, agrariërs, bedrijven, instellingen en overheidsinstanties, was het van belang om representatief voor de dag te komen. Hiervoor werd onze hulp ingeroepen.

Voor Hummelink Bouw mochten we een compleet pakket werkkleding leveren dat bestaat uit polo’s, T-shirts, vesten en softshell jassen. Het voordeel van werken in lagen is dat je altijd de gewenste warmte kan creëren, wat vanzelfsprekend van groot belang is voor het werken in de bouw. De softshell jas wordt gebruikt als ze in wind en weer staan, maar bij een aangenaam voorjaarszonnetje gaat die uit en komt de professionele polo tevoorschijn. De ander draagt toch liever een T-shirt, dus ook die zijn gepersonaliseerd. Vanwege de veelzijdigheid van het pakket heb je gewoon veel keuze.

De basiskleur van deze collectie is staalgrijs; een mooie neutrale basiskleur gebaseerd op de kleuren uit het bedrijfslogo en passend bij het wagenpark. De accenten zijn gelegd met de passievolle en karakteriserende kleur rood. Dit zie je terug in de kraag en de zoom. Ook wat betreft de zippullers is een bewuste keuze gemaakt voor de kleur rood. Om die lijn consequent door te zetten zijn de vesten en polo’s tevens voorzien van rode accenten, in dit geval knoopjes. Omdat dit bedrijf zich niet meer hoeft te bewijzen, is gekozen voor minimalistisch tekstwerk. Je vindt bedrukking op de achterzijde op het linkerschouderblad die verticaal is geplaatst. Aan de voorkant is het logo nogmaals klein op de linkerborst geplaatst.

IMG 8781

Lurvink Textiel is een hele fijne partner om mee samen te werken. Qua werkwijze sluit dit perfect aan bij onze manier van werken en hoe we zijn. Van begin tot eind wordt er met elkaar gedacht over en gewerkt naar het gewenste eindresultaat. Dit resulteerde voor ons in prachtige werkkleding overeenkomstig de kleuren van onze bussen en met een aantal accenten vanuit ons bedrijfslogo. Onze medewerkers lopen er nu piekfijn bij en zijn ook erg te spreken over de kleding. Al met al een top samenwerking en een perfecte partner voor het ontwerpen en realiseren van bedrijfskleding! Gijs en Theo hartelijk dank!

Jordi Hummelink

Hummelink Bouw

arrow
arrow
Visual Hummelink Bouw Surf Stretch staalgrijs
Visual Hummelink Bouw Rounders staalgrijs
Visual Hummelink Bouw Karting staalgrijs
Visual Hummelink Bouw Javelin staalgrijs
Visual Hummelink Bouw Homerun staalgrijs