Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Jos Dusseldorp

Transportbedrijf polo's
Unieke bedrijfspolo's bedrukken
Label in unieke polo
Polo bedrukken bedrijf
Een krachtig bedrijf

Jos Dusseldorp Transport

Transportbedrijf Jos Dusseldorp uit Lichtenvoorde draagt al ruim 50 jaar de zorg over uw (schadegevoelige) goederen. Zakelijk transport, verhuizen en inboedelopslag behoort allemaal tot de mogelijkheden van Jos Dusseldorp. Lurvink Textiel heeft de mannen van Jos Dusseldorp allemaal voorzien van een kwalitatieve polo. Zowel de jongens in de loods als de chauffeurs op de trucks dagelijks rond in unieke Jos Dusseldorp bedrijfskleding. Overal waar de chauffeurs komen in Nederland zijn ze dus te herkennen aan hun kleding; naast de immense trucks waar ze in rijden natuurlijk.

De klant heeft enorm veel keuze in het assortiment. Wij werken samen met twee grote leveranciers en dat betekent dat wij wel kleding van honderden merken kunnen leveren. Alle wensen zijn bespreekbaar, zelfs wensen waarvan u niet eens wist dat u ze had. Zo zijn jassen bijvoorbeeld aan de hand van een bepaalde warmtegraad gewatteerd. Er is dus volop keuze in hoe dik de jas gewatteerd moet zijn of je kan de keuze maken om voor een licht gewatteerde én zwaar gewatteerde jas te gaan, zodat het personeel de kleding kan aanpassen aan alle jaargetijden. Daarnaast is er ook keuze in het aantal zakken dat de kleding moet bevatten: moet er een zak aan de voorkant? Zo ja, alleen bij de mouwen of ook op de borst? En moet dat dan met ritssluiting of met een drukknoop? Al deze wensen en mogelijkheden spreken wij graag met de klant door, zodat de kleding écht 100% op maat geleverd wordt.

Polo achterzijde bedrukking

Fijn overleg gehad waarin Theo goed meedacht met onze wensen. Hij geeft daarbij wel zijn eerlijke mening, wat het resultaat en de kwaliteit zeker ten goede komt. Met de kleding zijn wij als management blij, maar ook onze mensen die de kleding dragen zijn zeer tevreden! En daar gaat het uiteindelijk om.

Logo Dusseldorp Transport FC

Jill Dusseldorp

Jos Dusseldorp Transport

arrow
arrow
Polo ontwerp Jos Dusseldorp