Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Kei-Fit

Unieke Polo sportschool
Sportpolo bedrukken
Sidetag met logo
Nektape in polo
Sidetag en sideslit polo
In no time Kei-Fit!

Kei-Fit

In een tijd waarin iedereen fit wil worden is een sportschool als Kei-Fit de place to be. Deze sportschool in Lichtenvoorde is dé sportschool voor het hele gezin. Voor elk gezinslid is er genoeg vertier: van fitness tot yoga en van kids-dance tot een heerlijke sauna. Alle instructeurs lopen in de bedrijfskleding van Lurvink die zo is gemaakt dat er lekker los in kan worden bewogen, zonder dat de kleding te los om het lichaam hangt.

Voor de sportkleding is gekozen voor materiaal dat gemaakt is van polyester. Dit materiaal is gemaakt van een synthetische vezel en heeft door de kromming van de vezel een zeer goede veerkracht. Daarnaast is polyester ook zeer licht, waardoor de stof lekker draagt tijdens het sporten. Bovendien is deze stof vorm- en kleurvast, glad, duurzaam en resistent tegen zweet. Eventueel transpiratievocht wordt gestuwd naar de buitenste lagen, waardoor er ook geen vocht blijft hangen. Voor het bedrukken van logo’s is polyester ideaal materiaal vanwege het hoge smeltpunt. De door Lurvink geleverde sportkleding heeft een professionele uitstraling, een hoog draagcomfort en is ontzettend makkelijk netjes te houden, omdat de stof niet kreukt.

Bedrukking achterzijde sportpolo

De Kanjers van Kei-Fit lopen er kei-strak bij in deze mooie kleding, gerealiseerd met Theo Lurvink van Lurvink Textiel. Goede kwaliteit, fijn materiaal en een mooie Kei-Fitte uitstraling! De samenwerking met Theo verliep top, goede communicatie en een snelle levering.

Kei-Fit logo

Sanne Tenten

Kei-Fit

arrow
arrow
Polo's sportschool
Jas Kei-Fit
Sportshirt bedrukken
Hoedie bedrukking ontwerp