Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Lesli vuurwerk

IMG 8311
IMG 8309
IMG 8306
IMG 8305
IMG 8303
Knal eruit met Lesli!

Lesli vuurwerk

Als er iets is wat Lesli goed kan, dan is het wel knallen. Lesli Vuurwerk is de eerste importeur van consumentenvuurwerk die direct zaken deed met het communistische China van toen. Nu is Lesli het meest toonaangevende bedrijf in consumentenvuurwerk van Nederland. Lesli Vuurwerk wil samen met haar relaties groeien en telkens vooraan staan met de nieuwste ontwikkelingen. Ze kennen de strenge wetgeving op hun duimpje en weten zich hierbinnen feilloos te bewegen. Maar om die professionaliteit ook richting het personeel te kunnen waarborgen, was het nodig om kwalitatieve werkkleding aan te schaffen bij Lurvink Textiel.

Allereerst kwam de vraag naar een polo op tafel te liggen. Lesli heeft namelijk ook een dochteronderneming – Lesli Living – en hier wordt tuinmeubilair gekocht. Het is dus van belang dat het personeel er strak bij loopt in het zomerseizoen wanneer deze dochteronderneming hoogtij viert. De polo is gemaakt van een combinatie van katoen en elastaan, waardoor je een kwalitatieve polo krijgt die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid vanwege de stretch die erin zit. Het katoen neemt optimaal zweet op, waardoor je zweetplekken voorkomt.

Voor het vuurwerkseizoen zijn met name warme fleecevesten nodig en goede winterjassen, want het personeel werkt natuurlijk in weer en wind. Daarnaast loopt het personeel veel in de opslagruimtes die niet verwarmd zijn. Het voordeel van de materialen die aangeschaft zijn is dat ze warmte opbouwen binnen het kledingstuk, maar te veel warme goed kunnen afvoeren naar buiten. Op de rug en de mouw van de bovenkleding zijn duidelijke uitingen geplaatst vanwege de nodige zichtbaarheid in en rondom vuurwerkbunkers. Voor de zippullers is de kleur oranje gekozen, wat tevens de kleur is van het logo van Lesli.

IMG 8314

Het personeel van Lesli Living en Lesli Vuurwerk is weer voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Dit mede door een zeer fijne samenwerking met Lurvink Textiel. Na een goed overleg over wat we precies wouden kregen we al snel de proefdrukken. Dit zag er geweldig uit, de kwaliteit is super en de levering daarna was zeer snel. Iedereen loopt er weer gelikt bij met oog voor design. Kortom, we zijn zeer tevreden met Lurvink Textiel.

Lesli

Kevin Bomers

Lesli

arrow
arrow
LESLI Speedway
LESLI 5532
LESLI 4401