Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Marku Bouw

IMG 8323 min
Marku Bouw jas
IMG 8319 min
IMG 8320 min
Je kan bouwen op Marku

Marku Bouw

Marku Bouw dateert al uit 1963 en is al jaren toonaangevend aan het bouwen. Ze richten zich voornamelijk op de utiliteitsbouw, maar ze steken ook zeker de handen uit de mouwen voor vastgoedzorg en beton & infra. Marku werkt met drie opdrachtgeverdoelgroepen, namelijk de overheid, de semi-overheid en het bedrijfsleven. Naast uitvoering, hebben ze tegenwoordig ook de tak van sturing en advies ernaast. Logisch dus dat ze professionele bedrijfskleding willen voor het personeel dat representatief moet zijn voor al hun kwaliteiten.

Alle bedrijfskleding is in dezelfde lijn samengesteld met een eigen label. Een voorwaarde voor de kleding was dat alle kledingstukken prettig moesten zitten, zodat de kleding naast een esthetische functie ook praktisch is. Deze wensencombinatie is veelgevraagd en Lurvink Textiel is daardoor hier zeer bekend mee. Dat betekent dat we kleding hebben kunnen leveren die voldoet aan alle eisen.

Het logo van Marku Bouw is rood, dus logischerwijs is deze kleur veelvuldig toegepast op de nieuwe kledinglijn. Voor de details is de kleur wit gekozen, zodat je een mooi contrast krijgt dat toch een prettige kleurencombinatie is voor het oog. Het logo is bijvoorbeeld in het wit op de rode kleding gedrukt. Rood is strategisch gezien een excellente keuze, want rood staat voor leiderschap, kracht en passie en dat is precies waarmee Marku bouwt.

IMG 8315 min

Onze huisstijl doorvoeren in kleding die niet alleen praktisch is tijdens onze werkzaamheden maar ook past bij de uitstraling die we nastreven, dat was de opdracht die we Lurvink Textiel hebben gegeven. De kleding heeft een moderne pasvorm en dat is iets wat we als erg prettig ervaren. Wij zijn erg tevreden met het advies en de service en raden daarom iedereen Lurvink Textiel als kledingpartner aan.

Marku bouw logo

Koen Knufing

Marku Bouw

arrow
arrow
MARKU BOUW Speedway 2
MARKU BOUW Surf RSX
MARKU BOUW Karting
MARKU BOUW Heavy T RSX
MARKU BOUW Homerun2