Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Groenlo

MaximaVida

Zwart vest bedrukt
Logo Maxima Vida bedrukt
Oranje label
Logo op achterzijde trui
Products designed for living

MaximaVida

Wanneer je op zoek bent naar een chique sidetable of een moderne kast, volgt er eigenlijk altijd een lange zoektocht, struinend over het internet of doodvermoeide voeten van het doorlopen van al die meubelcentra. Vaak zie je mooie dingen, raak je geïnspireerd, maar is er ook altijd wel wat op te merken aan het product: je wil er toch andere poten onder bijvoorbeeld of het soort hout staat je niet aan. Deze kritische doelgroep verwijzen we graag door naar MaximaVida, het bedrijf dat producten levert met oog voor detail en comfort, waarbij je simpel je eigen draai eraan kan geven. Denk hierbij aan unieke picknicktafels, (tuin)meubelen, dierenverblijven en woonaccessoires. Dit mooie bedrijf dat slim inspeelt op de behoefte van de klant, heeft ervoor gekozen om die professionaliteit terug te laten komen in hun bedrijfskleding.

De huiskleuren van het bedrijf zijn zwart, grijs en oranje. De zwarte kleding kleedt strak en chic af en de grijze belettering wordt subtiel gecomplementeerd met oranje elementen. Het ontwerp is sereen, strak en stijlvol. De oranje details geven het ontwerp wat extra schwung, zoals de knoopjes om de halslijn van de polo wat te kunnen sluiten en een oranje tape op de mouw. In nauw overleg met de opdrachtgever zijn we tot deze kledinglijn gekomen voor mensen die werkzaam zijn in het magazijn, buiten rondom het magazijn en op kantoor. Iedereen loopt met verschillende kledingstukken rond, maar de eenduidige stijl is ongekend expliciet.

Lurvink Textiel wil het beste voor de klant en weet dat ook te bieden middels het ruime aanbod. MaximaVida heeft gekozen voor veel verschillende kledingstukken, zodat het personeel alle vrijheid krijgt om aan te trekken waar hij of zij zich prettig bij voelt wat betreft de pasvorm, maar ook de warmte die de kleding biedt. Er is gekozen voor hoody’s, polo’s, t-shirts én vesten. Daarbij bovenop is ook een speciale damespolo aangeschaft voor de dames op kantoor. Deze polo heeft een matching dameshoody; een product dat is ontworpen op basis van de behoefte van het vrouwelijk personeel. De logge en vormloze, ouderwetse werkkleding is bij dit bedrijf definitief verleden tijd!

Bedrukte Polo oranje knopen en logo

We hebben de afgelopen jaren onze nieuwe bedrijfsnaam MaximaVida met bijpassende huisstijl gelanceerd en hier hoort natuurlijk ook nieuwe bedrijfskleding voor ons team bij. We hadden al eerder met Theo gewerkt en het contact voelde gelijk weer heel vertrouwd. Theo heeft ons heel goed geadviseerd qua materiaal, kleurstelling en opdruk en de typische MaximaVida oranje details maken onze nieuwe lijn kleding helemaal af. Ik merk aan ons team dat iedereen de nieuwe poloshirts en hoody’s met veel plezier draagt en vol trots onze merknaam uitdraagt!

Maxima vida logo

Suzanne Haeck

MaximaVida

arrow
arrow
2019 10 07 surf stretch
Maxima Vida vest
Fast Pitch Maxima Vida
Jacket Maxima Vida