Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Morssinkhof - Rymoplast

IMG 8052 1
IMG 8055 1
IMG 8044 2
IMG 8050 1
IMG 8065 1
The art of plastic recycling

Morssinkhof - Rymoplast

Sinds de opkomst van het gebruik van kunststoffen in de jaren zestig en zeventig is Morssinkhof - Rymoplast dé pionier in kunststofrecycling. Het bedrijf is één van Europa’s grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstoffen en bedient de Europese markt, variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals.

Morssinkhof - Rymoplast is gevestigd in Europa met 10 bedrijven, ieder zijn eigen expertise. Vanwege de wensen van het bedrijf is bij Morssinkhof – Rymoplast gekozen voor een eigen kledinglijn volledig ontworpen naar de wensen van het management, uiteraard in samenspraak en met advies van Lurvink Textiel.

De kledinglijn is geheel ontworpen in de huisstijl van Morssinkhof- Rymoplast. De donkerblauwe basis is aan de bovenzijde voorzien van een rode baan doorlopend naar de rechtermouw. Geïnspireerd op de gebogen rode pijlen uit het logo is dit een uniek en herkenbaar detail dat in ieder kledingstuk terug keert. Middels een print in de linkerzij is het beeldmerk mooi groot in beeld gebracht. Kleine details aan de jassen, vesten, polo’s, T-shirts en truien zijn er veel en reflecterende tapes zorgen voor de zichtbaarheid van de werknemers. We hebben gekozen voor een gepersonaliseerde rubberen zippuller met daarin het beeldmerk verwerkt. Tevens is er in dezelfde stijl al de zippuller een rubberen tag gemaakt die op ieder kledingstuk terugkomt.

Een kledinglijn waar we trots op zijn!

IMG 8067 1

Wij hebben Lurvink Textiel gevraagd om mee te denken over een professionele en moderne kledinglijn voor ons personeel. Met extra oog voor veiligheid, draagcomfort en uniformiteit is een tot in detail uitgewerkt kledingpakket tot stand gekomen. Behalve dat de kleding bijdraagt aan een professionele uitstraling van ons bedrijf, zijn de positief gestemde reacties van het personeel op z’n minst zo belangrijk om te noemen.

We zijn te spreken over de prettige samenwerking met Theo en zijn team, maar bovenal ook trots op het eindresultaat!

Beeldmerk Morssinkhof Rymoplast

Rik Eppingbroek

MORSSINKHOF - RYMOPLAST

arrow
arrow
Morssinkhof 2020 Sweater
Morssinkhof 2020 Polo
Morssinkhof 2020 Jacket