Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Neede

NKI Leidingsystemen

NKI Neede Softshell 6
NKI Neede Softshell 5
NKI Neede Softshell 4
NKI Neede Polo 6
Leidend in kunststof

NKI Neede

NKI is al meer dan 45 jaar uniek in leidingtechniek, ze bieden een voorraad van zo’n 20.000 producten, die ze direct uit voorraad kunnen leveren. NKI levert uitsluitend van business to business.

De Needse onderneming vervaardigd reeds 20 jaar o.a. PP, HDPE en PVC producten als tanks, bakken, vaten, pompputten, prefab leidingdelen en apparaat bouwkundige producten. NKI levert maatwerk, seriewerk & projecten.

Na een prettige kennismaking met Joyce en Nick is Gijs gaan ontwerpen voor NKI. Het resultaat mag er wezen! De tweekleurige aqua-tinten uit het logo zijn opgenomen in het personaliseren van de kleding. De ruit uit het logo is op alle items op de rechterflank gedrukt en geborduurd, dit geeft een rijke uitstraling. De truien, softshells, polo’s en t-shirts zijn voorzien van verschillende aqua stiksels, tapes aan de boord en de kraag. Een gepersonaliseerde sidetag met het logo is verwerkt in de zijnaad.

Wij zijn enorm enthousiast over het eindresultaat!

NKI Neede Softshell 1

NKI Neede was toe aan een nieuwe uitstraling. Fris, vernieuwend en iets anders dan standaard. Het team van Lurvink is hiermee aan de slag gegaan en heeft een mooi resultaat opgeleverd. Er is unieke bovenkleding gecreëerd die nu écht alleen bij NKI hoort, dat is supertof! Onze medewerkers voelen zich prettig in hun nieuwe kleding en hebben een professionele uitstraling. Wat wil je dan nog meer?

We zijn een tevreden klant, die vertrouwen hebben in de samenwerking met Lurvink Textiel.

Logo NKI recensie2

Joyce Kersten

NKI Neede

arrow
arrow
NKI Neede T shirt Navy Def Tekengebied 1
NKI Neede Trui Navy Def Tekengebied 1
NKI Neede Softshell 1 Navy Def Tekengebied 1
NKI Neede Polo Navy Def Tekengebied 1
NKI Neede Overhemd Werk Navy Def Tekengebied 1