Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Silvolde

Harmonie Sint Radboud

ST Radboud 1
F667258d 1da2 4427 a55e a993b90ddd2b
ST Radboud 9
ST Radboud 8
ST Radboud 6
ST Radboud 4
Al 100 jaar muzikaal...

Harmonie St Radboud

We stellen aan u voor…. Harmonie St Radboud uit Silvolde

Een vereniging kleden doen we vaker, het bedrukken van voetbalshirts is gesneden koek. Teams voorzien van trainingspakken of sporttassen, niets is ons te gek en we denken graag overal in mee. En toch hebben we, na 10 jaar, een primeur, Harmonie St Radboud uit Silvolde is de 1e harmonie die we volledig in het nieuw gestoken hebben.

100 jarig bestaan

In april bestond de harmonie een eeuw. Een hoogtepunt, een mijlpaal van formaat. Al jarenlang leidt de Harmonie uit Silvolde leerlingen zelf op. Tijdens deze opleiding wordt veel aandacht besteed aan het notenschrift, het spelen op de blokfluit, maar ook het ritme speelt een belangrijke rol. Wanneer de leerling alles goed beheerst is dit een goede basis om verder te gaan op een ander instrumenten. Wanneer men het instrument beheerst wordt er opgetreden, de straat op met het volksfeest of een prachtig concert in 'Ons Pakhuus' in Silvolde.

Kennismaking met Lurvink Textiel

Gezien het feit dat ‘onze’ Gijs zijn roots heeft liggen in het mooi Silvolde, wist het bestuur van de Harmonie hem te benaderen en te vragen voor advies. De harmonie gaat al jaren gekleed in een strak muziekpak. Ook hier hebben we gefilterd wat de wensen waren van de muzikanten. Draagcomfort was toch wel een grote wens. Zodoende was het presenteren van het ontwerp best even spannend. Volledig uit de comfortzone van een standaard orkest presenteerden we daar een blouse met ondershirt, een pantalon en een softshell jas.

De upgrading was fantastisch! Voor de muziekkenner onder ons; de D sleutel werd ingezet als zippuller, het gouden logo is verwerkt op mooie en zichtbare plekken als borst en midden van de rug. Er is goed nagedacht over de plek die tijdens het spelen goed zichtbaar is. Alle knopen die aanwezig zijn hebben de naam van St Radboud ingegraveerd. En om het plaatje helemaal compleet te maken zijn er sokken ontworpen, volledig in de huisstijl van het orkest. Al met al is het een plaatje om trots op te zijn!

ST Radboud 7

Als voorzitter van harmonie St. Radboud te Silvolde, wil ik Lurvink Textiel complimenteren met het vervaarvaardigen van een fantastisch nieuwe outfit voor onze muziekvereniging.

Tot in de details is alles uitgewerkt, met o.a. de naam van de vereniging op de knoopjes, hele mooie logo’s en zelfs aangepaste sokken.

De leden van St. Radboud zijn erg content en dat was ook het doel waar we naar streefden.

Gijs was onze adviseur en ontwerper van dit hedendaagse uniform. Voor hem was niets teveel.

Een zeer geslaagd project waarvoor we Lurvink Textiel hartelijk danken en succes wensen met hun mooie bedrijf.

Tonnie Geerts

Harmonie Sint Radboud

arrow
arrow
Harmonie St Radboud Softshell
Harmonie St Radboud Sokken
Harmonie St Radboud Overhemd
Harmonie St Radboud Cap
Harmonie St Radboud Onder Shirt