Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Rouwhorst Taken

Unieke bedrukking polo
Logo bedrukking polo
Afwerking polo
Rouwhorst taken polo
Exclusief maatwerk

Rouwhorst Taken

De ervaren ambachtslieden van Rouwhorst Taken houden van kwaliteitsmaterialen en bijzondere ontwerpen. Al vanaf de leeftijd van vijftien werken ze gedreven om de wensen van iedere individuele klant tot in detail uit te werken in unieke meubels. Meubel maken is een prachtig ambacht. Voor de ambachtslieden van Rouwhorst Taken is een meubel zoveel meer dan een functioneel product. Producten kunnen namelijk naast de praktische ook een esthetische functie hebben, tegelijkertijd. Rouwhorst Taken weet in al haar ontwerpen deze twee functies te combineren met altijd uniek maatwerk als resultaat. Een meubel moet het leven van mensen uiteindelijk vergemakkelijken en veraangenamen.

Bij zo’n mooi ambacht passen polo’s met een hoogwaardige uitstraling. Dat deze ambachtslieden oog voor detail hebben is vanaf nu ook te zien aan hun kleding. Het unieke en luxueuze logo van Rouwhorst Taken heeft Lurvink Textiel meerdere malen terug laten komen op de polo’s. Met een unieke zilveren kleur stralen deze polo’s exclusiviteit uit; een directe weerspiegeling van het bedrijf.

Tape in polo

Vanaf advies tot levering ervaarden wij een goede begeleiding met Lurvink Textiel. We dragen de kleding nu twee weken, zeer tevreden en de pasvorm is perfect en erg comfortabel.

Ook zijn we zeer te spreken over de detaillering die mogelijk is in de kledinglijn, soms zijn het de kleine dingen die het net even speciaal maken voor de herkenning.

Al met al zijn we blij met het resultaat en dat mag zeker gezien worden! Lurvink Textiel bedankt en succes!

Rouwhorst taken logo

Ton Rouwhorst & Remco Taken

Rouwhorst Taken

arrow
arrow
Maatwerk bedrijfskleding
Unieke jassen bedrukken
Werkkleding bedrukken
Werkvesten bedrukken