Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

RTI

IMG 8298
IMG 8293
IMG 8292
IMG 8288
RTI: dé specialist in compressorinstallaties

RTI

Maak kennis met RTI, specialist in het fabriceren en monteren van geluidsarme compressorinstallaties. Dit bedrijf werkt internationaal en volledig zelfstandig. Alle producten zijn af te stemmen op de (specifieke) wensen van de gebruiker. Omdat het een merkonafhankelijk bedrijf is, krijg je hier de meest eerlijke service. Hierdoor kan het product afgestemd worden op de wens van de klant. RTI staat voor kwaliteit en heeft vanuit dat speerpunt logischerwijs gekozen voor bedrijfskleding van Lurvink Textiel.

Dit milieubewuste bedrijf wordt geleid door een zeer betrokken directeur die ook nauw betrokken was bij het ontwerp van de kleding. Op de achterkant van de bovenkleding vind je een subtiele tekst die staat waar het gehele bedrijf voor staat. Hier is gekozen voor een bescheiden en tevens luxe kleur cool grey. Een aantal softshelljassen bevat een horizontale reflectieband op de rug ter verbetering van de zichtbaarheid van het personeel. Veiligheid staat uiteraard altijd voorop.

Verder vind je op de borst van de zorgvuldig uitgekozen polo een speciale en uitzonderlijke uiting van het logo. Het logo is er niet simpelweg op gedrukt, maar hier is gebruik gemaakt van de lasercut vilt techniek. Middels deze techniek is het mogelijk om allerlei soorten textiel eenvoudig en snel te snijden. Het effect is daardoor tastbaar. Vooral synthetische stoffen reageren heel goed op de laser, omdat de randen samensmelten waardoor een stof niet gaat rafelen. Het logo bestaat uit twee kleuren en is met stiksels vastgemaakt op de kleding, waardoor je een 3D-effect krijgt. Deze bijzondere techniek wordt bijna nergens gebruikt en is daarom erg exclusief. De bedrijfskleding van RTI is door Lurvink Textiel helemaal in de lijn van het bedrijf doorgevoerd en dat maakt het een echte special.

IMG 8285

Na een fijn gesprek waarin ons duidelijk werd verteld wat de mogelijkheden waren kregen we een heel origineel voorstel. Hier werden we wel enthousiast van en we zijn dan ook erg blij met het uiteindelijke resultaat. Bedankt voor het meedenken en het uitstekende advies.

RTI website logo klein

Han Rouwhorst

RTI

arrow
arrow
2019 08 07 trial
2019 08 07 heavy t
2019 08 07 javelin