Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

Schoonmaakbedrijf Buunk

Bedrijfskleding unieke knopen
Bedrijfskleding Bedrukking achterzijde
Wanneer het écht schoon moet zijn

Schoonmaakbedrijf Buunk

Schoonmaakbedrijf Buunk is een kleinschalig en toegankelijk bedrijf met een hecht team. Door hun jarenlange ervaring in schoonmaken beschikt Buunk over de vakkennis die nodig is om grote schoonmaakopdrachten uit te voeren. Ook werken ze graag voor kleine bedrijven en particulieren. Buunk is een erg divers bedrijf dat veel meer doet dan alleen glazen wassen, namelijk: reiniging houtwerk, revelreiniging, onderhoud kantoren/leefplekken, ontruiming woningen, terrasreiniging, meubelreiniging en onderhoud vloeren.


Voor dit diverse en hechte team heeft Lurvink zowel polo’s als jassen mogen verzorgen. Zo zijn de mannen voor zowel voor binnen- als buitenwerkzaamheden helemaal voorzien van professionele bedrijfskleding. De kleurencombinatie van taupe met helderblauw pakt ontzettend goed uit. De neutrale kleur taupe zorgt voor een zachte uitstraling. Het blauwe logo doet fris aan, maar knalt niet volop van de bekleding. Het ontwerp is subtiel en modieus en daarmee een lust voor het oog. Er is gekozen voor maatwerk: de knoopjes van de polo zijn bijvoorbeeld in dezelfde kleur blauw als het logo en de kleding heeft een tapeje aan de zijkant in tevens dezelfde kleur blauw. Dit maakt de outfit helemaal af.

Bedrukking en zoom Bedrijskleding

Nadat we onze wens door hadden gegeven kregen we al snel een voorbeeld waar we zeer tevreden over waren. Het eindresultaat was top en ook blijft de kleding mooi na een flink aantal wasbeurten.

Logo Buunk

Jeroen Buunk

Schoonmaakbedrijf Buunk

arrow
arrow
Polo bedrijfskleding
Jas bedrijfskleding