Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Lichtenvoorde

TentenSolar

Polo Tenten Solar
Trui Tenten Solar
Tenten Solar logo bedrukking
Zwarte Trui bedrukt met logo
Label Tenten Solar
Dé specialist in zonnepanelen!

TentenSolar

TentenSolar is een prachtig voorbeeld van een bedrijf dat klein is begonnen, zoals de meeste, maar in een rap tempo is uitgegroeid tot een boegbeeld van hun sector, in dit geval zonnepanelen. Ze hebben ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen voor particulieren en hebben hun website gesierd met veel succesvolle voorbeelden hiervan. Daarnaast weet dit bedrijf de particulier ook perfect voor te lichten over alle voordelen van zonnepanelen. Ze hebben hun professionaliteit naar een hoger plan weten te tillen door te kiezen voor de bedrijfskleding van Lurvink Textiel. Ook deze klant geeft aan dat er heel prettig overleg is geweest tussen de partijen en dat het advies op maat en meedenken met de klant een groot gewin was.

Tijdens het kennismakingsgesprek waarbij Lurvink Textiel altijd compleet vrijblijvend alle mogelijkheden op tafel legt, vaak figuurlijk en soms ook letterlijk, is besloten om volledig in te zetten op kwaliteit en uitstraling. De kleur rood is voor TentenSolar erg belangrijk, omdat deze kleur hun huisstijl domineert. De kleur rood maakt dit bedrijf herkenbaar, voor klanten maar ook potentiële klanten in heel de provincie. Om deze reden is ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de collectie in het rood te bestellen. Op advies van Lurvink Textiel is hiernaast ook een bestelling gedaan van grijze en zwarte bedrijfskleding, om toch een beetje te kunnen afwisselen. Hierdoor ontstaat er dynamiek op de werkvloer en dat is wat je graag wil zien als je komt binnenlopen bij een bedrijf.

Omdat veel personeel van TentenSolar buiten de deur werkt op het dak, is de herkenbaarheid heel belangrijk. Om die reden is gekozen voor een rode polo die verder een hele basic uitstraling heeft met een grijs logo. De polo bevat subtiele details waar je kwalitatieve kleding meteen aan herkent: een tapeje aan de mouw, in de nek en op de split in de zij. Voor de werktruien zijn de kleuren grijs en rood exact omgedraaid, zodat de uitstraling mooi blijft wanneer deze twee kledingstukken over elkaar heen gedragen worden. Rood op rood doet eenvoudig aan en daarmee loop je ook risico dat de kleuren niet altijd matchen, omdat de kledingstukken niet van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Grijs en rood is een mooie, uitgebalanceerde combinatie omdat deze kleuren elkaar complementeren. De jassen zijn een combinatie geworden van grijs met zwart, voor een wat sportieve look, met op de borst het illustratieve element van het logo en op de achterkant groot het tekstuele element.

Rode polo Tenten Solar

Bij ons bedrijf hoort natuurlijk een frisse en zonnige look! Gezien onze positieve ervaringen uit het verleden kwamen we dan ook al snel bij Theo Lurvink textiel terecht. Mede door de inzet, kennis en expertise van Theo is het gelukt om voor Tenten Solar een positieve uitstraling te creëren die past bij onze bedrijfscultuur. Theo denkt mee, adviseert, is snel in zijn reactie en bovenal sympathiek in de omgang. Hij kwam met leuke uitgewerkte ideeën en ontzorgt in de breedste zin van het woord!

“Onze” jongens zijn ook erg enthousiast. Hun reactie is veelal….. “ het zit lekker, modern en erg mooi!” !

Kortom, wij zijn een tevreden klant!

Logo tenten Solar

Silvia Seesing

Tenten Solar

arrow
arrow
TentenSolar_polo
TentenSolar_jacket
TentenSolar_t-shirt
TentenSolar_trui