Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Varsseveld

Trading Toppers

IMG 9125
IMG 9133
IMG 9131
IMG 9122
E-commerce professional in online shopping & B2B trading!

Trading Toppers

Trading Toppers is actief in diverse nichemarkten en exploiteert webshops in binnen- & buitenland. Ze doen dit volledig in eigen beheer vanuit het prachtige Gelderse Varsseveld. Naast diverse webshops gericht op klanten, de zogenaamde B2C webshops, focust Trading Toppers zich tevens op de B2B markt door te fungeren als groothandel. Vanwege de ideale strategische ligging beleveren ze met gemak vanuit hun magazijn in Varsseveld distributeurs door heel Europa.

Tijdens de prettige kennismaking met Trading Toppers kwam al gauw het doortastende karakter van het bedrijf bovendrijven. Wensen werden rap uitgesproken en de ideeën ontstonden vlot. Vaak in een tweede gesprek neemt Lurvink Textiel visuals mee, waar de detail verwerking goed zichtbaar in beeld gebracht wordt. Zo kan een ieder duidelijk zien waar het verschil gemaakt wordt. Ook komt de gewenste kleding op tafel, het is erg prettig om te kunnen zien en voelen hoe het product in levende lijve is.

Zeker in een branche waar veel lichaamsbeweging aan te pas komt, is de blend van materialen enorm van belang. Een polo gemaakt van een synthetische blend kan esthetisch geweldig zijn, maar wanneer het product gedragen wordt door een noeste arbeider schiet het zijn doel voorbij. Het product zal niet ademen en transpiratie veroorzaken.

Bij Trading Toppers hebben we daarom gekozen voor een polo van katoen kwaliteit in combinatie met stretch. Het ademende karakter van dit natuurproduct is een genot om te dragen voor zowel logistiek als kantoorpersoneel. Het jonge en dynamische bedrijf kiest voor de kleur oranje uit de huisstijl om de details mee te verwerken, er is gekozen voor surf stretch polo in de kleur donker blauw. Accenten van tapes en knoopjes in oranje geven de polo de uitstraling van het bedrijf weer. Het kantoorpersoneel heeft een subtiele logo verwerking in de nek. De polo van het logistieke personeel heeft een wat uitbundigere uitstraling. De logo's zijn prominenter aanwezig en aan de door henzelf gebruikelijke tekst #jijbenteentopper heeft Lurvink Textiel een twist gegeven. In het wit/oranje staat op het zij pand van de rug #IKBENEENTOPPER. Het geheel blijft daardoor informeel, een kenmerk dat zeker op Trading Toppers van toepassing is. Iedere schakel binnen het bedrijf is van gelijke waarde. Om het jonge ambitieuze bedrijf nog meer kleur te geven, hebben we alle medewerkers in een hoodie gestoken. Een comfortabele trui met capuchon die in de koudere maanden van ons Nederlandse klimaat alle collega’s van warmte voorziet. Ook hier met eenzelfde detail verwerking, en logo verwerking in gelijke kleuren als de polo. Een dankbaar product waar Trading Toppers op de markt mee onderscheidt. Jong en dynamisch!

Trading Toppers NB1

Inmiddels heeft Lurvink Textiel ons (Trading Toppers B.V.) al meerdere keren voorzien van prachtige werkkleding. Of het nu gaat om een limited Edition of de dagelijkse kleding voor op de werkvloer... Schakelen gaat snel, mooie duidelijke ontwerpen die prachtig doorvertaald worden vanuit onze wens. Super tevreden!

Elserieke Dales

Trading Toppers B.V.

arrow
arrow
Tradingtoppers Surf Stretch Polo Logistiek Navy Tekengebied 1
Tradingtoppers Fastpitch Hoodie Navy Tekengebied 1
Tradingtoppers Surf Stretch Polo Kantoor Navy Tekengebied 1