Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Fields of Happiness

Vario

Zoom bedrijfskleding
Bedrukking trui bedrukken
Uniek polo's drukken
Zip pull-up uniek
Dé expert voor kunstgrastuinen, valondergronden en speel- en sportvelden!

Vario Fields of Happiness

Het deskundige team van Vario Fields uit Lichtenvoorde werkt met veel plezier aan kunstgras- en gietrubbervloeren voor tuinen van particulieren en bedrijven. Vario Fields voert het gehele proces uit: van advies en ontwerp tot sloop- en straatwerk en uiteindelijk de aanleg. Hierbij passen kwalitatieve, natuurgroene shirts die ook vies mogen worden en weer goed kunnen worden schoongemaakt. De eigenaar wilde graag een uitstraling die clean en strak is. Hij wil zich graag onderscheiden, omdat hij gaat voor het hogere segment. Daarbij hoort een moderne uitstraling.

Om dit te kunnen realiseren, is gekozen voor polo’s met elastan erin, omdat deze een mooie pasvorm hebben en dat straalt kwaliteit uit. De keuze voor een zwarte broek is vanuit een functioneel oogpunt genomen, omdat het personeel veel op de knie moet werken. De logo’s zitten niet alleen aan de voor- en achterkant, maar ook aan de zijkant. Deze zijn verticaal geplaatst en springen meteen in het oog. Om die reden is voor een klein logo gekozen voor de achterkant. Ook heeft Lurvink gezorgd voor speciale jassen en truien zodat de vakmensen van Vario Fields bestand zijn tegen de verschillende weertypen in ons kikkerlandje. Op deze manier kan het personeel met laagjes werken. Ze beschikken over veel kledingstukken per seizoen. Het mooie voordeel hieraan is dat het personeel dus keuze heeft in wat aan te trekken, maar alles blijft in dezelfde huisstijl dus ze blijven goed herkenbaar en vormen een identiek team.

Borstbedrukking en zip pull-up

Als het gaat om uitstraling en kwaliteit, leggen wij bij Vario zelf de lat al erg hoog. Nou, Lurvink Textiel legt de lat nog hoger. Met oog voor extra veel details heeft Lurvink Textiel voor ons nieuwe outfits ontworpen en geproduceerd. Het resultaat mag er zijn. Fijn dat ze altijd goed meedenken en ons volledig ontzorgen!

Vario Grass Logo

Jasper Eppingbroek

Vario Grass

arrow
arrow
Polo Vario ontwerp
Bedrijfstrui ontwerp
bedrijfsshirts bedrukken
Werktruien bedrukken