Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Varsseveld

VB-Airsuspension

VB 80
VB 60
VB 30
VB 20
VB 10
Uw luchtvering specialist

VB-Airsuspension

We stellen aan u voor…. VB Airsuspension uit Varsseveld

De twee oprichters Iginio Voorhorst en Eric Bruil kwamen op het idee om luchtvering te ontwikkelen voor de lichte bedrijfswagen. Op dat moment waren er al wel luchtvering producten op de markt, maar die waren alleen ontwikkeld voor de zware bedrijfswagenbranche. Dit leidde tot het oprichten van het bedrijf VB-techniek op 1 April 1993. Met een gedegen ondernemingsplan en de uitgebreide kennis en ervaring bouwden de oprichters aan een florerend bedrijf. De luchtvering bij lichte bedrijfswagens bleek een groot succes, te zien aan het groeiende aantal verkochte sets zowel nationaal als internationaal.

Internationaal actief
Vandaag de dag heeft VB-Airsuspension een uitgebreid netwerk van dealers en importeurs/ distributeurs in Europa opgebouwd, deze VB-Airsuspension partners zijn getraind om alle producten te installeren. VB-Airsuspension heeft op dit moment drie dochters in Europa in Frankrijk, United Kingdom en Duitsland. Tevens wordt er met regelmaat wereldwijd geleverd.

Kennismaking met Lurvink Textiel

Na een enthousiaste uitnodiging zijn wij van Lurvink Textiel in gesprek gegaan met de medewerkers van VB-Airsuspension. Tijdens dit kennismakingsgesprek zijn de wensen en mogelijkheden besproken. Gezien de grootte van het bedrijf en de wensen van de medewerkers, zijn we enkele malen terug geweest om de sfeer te proeven, de wensen aan te horen en zo te filteren wat het ontwerp zou moeten zijn. Met trots hebben we het uiteindelijke resultaat dan ook gepresenteerd.

Gekozen is voor prachtig pakket om zo alle medewerkers te kunnen kleden in de uitstraling die bij VB-Airsuspension hoort. Donker blauw zien we vaak terug als basis voor een bedrijf, een perfect uitgangspunt. Aan ons de eer om dit toch in oogopslag het beeld van VB-Airsuspension mee te geven. De kernzin van het bedrijf ‘We create the next level in vehicle dynamics’ leent zich erg goed om verticaal gedragen te worden. De subtiele verwerking van het logo in de nek en op de borst ondersteunt de uitstraling. VB-Airsuspension heeft gekozen voor een luxe upgrading, zodoende zijn knopen, side tags en tapes gepersonaliseerd en voorzien van logo of naam.

Het personeel in de werkplaats heeft een pakket aangeboden gekregen van polo’s, T-shirts en truien. Comfort boven alles, als het lekker zit dan werkt het ook fijn! Het kantoorpersoneel heeft stijlvolle witte blouses en donker blauwe truien die erg goed aansluiten bij de kleding op de werkvloer. Een totaalplaatje waar wij heel trots op zijn.

VB 40

Als voorzitter van harmonie St. Radboud te Silvolde, wil ik Lurvink Textiel complimenteren met het vervaarvaardigen van een fantastisch nieuwe outfit voor onze muziekvereniging.

Tot in de details is alles uitgewerkt, met o.a. de naam van de vereniging op de knoopjes, hele mooie logo’s en zelfs aangepaste sokken.

De leden van St. Radboud zijn erg content en dat was ook het doel waar we naar streefden.

Gijs was onze adviseur en ontwerper van dit hedendaagse uniform. Voor hem was niets teveel.

Een zeer geslaagd project waarvoor we Lurvink Textiel hartelijk danken en succes wensen met hun mooie bedrijf.

Tonnie Geerts

Harmonie Sint Radboud

arrow
arrow
VB Airsuspension Heavy T Navy 011221
VB Airsuspension Green Bow White 011221
VB Airsuspension Surfstretchpolo Productie 011221
VB Airsuspension 2520 Servicepant Zwart 011221
VB Airsuspension Karting Navy 011221