Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Zij zijn er voor jou!

Workmate Company

IMG 9907
IMG 9906
IMG 9917
IMG 9916
2 Y0 A3535
Workmate Company versterkt jou!

Workmate Company

Eén van onze nieuwste opdrachten was voor de zorgorganisatie Workmate Company. Dit prachtige, maatschappelijk betrokken bedrijf levert de beste zorg aan vele doelgroepen. Denk hierbij aan ambulante begeleiding, dagbesteding, beschermd wonen en leer/werktrajecten. Vooral de tak dagbesteding is erg groot opgezet met veel verschillende afdelingen: houtbewerking, metaalconstructie, keramiek, montage, groen&dieren, een lunchroom en feestwinkel. Om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen, is gekozen voor bedrijfskleding van Lurvink Textiel. Zo is op de werkvloer duidelijk wie het aanspreekpunt is. Daarbij zorgt het werk van veel afdelingen voor slijtage van de kleding en het bedrijf wil dat graag op kosten van de zaak hebben staan. Het aanschaffen van werkkleding was om die redenen erg wenselijk en de aanschaf is dan ook zeer warm ontvangen door het personeel.

De aangeschafte werkkleding bestaat uit polo’s, werkbroeken, fleecevesten, werkjassen én lichtgevoerde, chique jasjes. Alle kleding is zwart met gekleurde logo’s die erop geborduurd zijn. De dames hebben strak getailleerde polo’s gekregen voor een vrouwelijke uitstraling. Ook de mannenpolo’s kleden mooi af en ademen goed. De werkbroeken zijn zeer geschikt voor de hout- en metaalwerkplaats en het werk in de moestuin vanwege het vele bewegen op de knieën. De extra patches zorgen ervoor dat de slijtageplekken geen gaten worden. De fleecevesten kunnen goed afgewisseld worden met de werkjassen. De één uiteraard voor een fris windje en de ander voor winterse buien. De chique jasjes zijn met name voor het managementteam dat zich veel beweegt tussen belangrijke partijen. De jasjes zijn het professionele visitekaartje naar buiten toe. Alle kleding is voorzien van geborduurde logo’s die mooi uitkomen op de zwarte ondergrond. Zowel het logo van Workmate Company als de logo’s van de gekoppelde bedrijven bevatten felle kleuren, zoals oranje, groen, blauw, wit en okergeel. Het geheel is afgemaakt met matchende knopen, tapes en ritspullers.

We zijn erg blij met de bedrijfskleding die we van Theo hebben mogen ontvangen. Onze ambulant begeleiders kregen een mooie jas met geborduurde opdruk op de borst. Ook ons personeel en medewerkers op de dagbesteding dragen nu ook een passende outfit voor hun werkzaamheden, de dames en heren zijn erg blij met hun nieuwe overalls. En iedereen draagt het met trots, dat is mooi om te zien! Theo, bedankt voor de goede en snelle service.

Workmate logo

Luuk Peters

Workmate Company

arrow
arrow
2019 10 23 WORKMATE Surf Stretch Peters
2019 10 23 WORKMATE Pants
2019 10 23 WORKMATE Jacket
2019 10 23 WORKMATE Bill